Healing


Healing


Det skrivs och pratas mycket om healing på olika forum och bland intresserade människor. Det finns en uppsjö av olika behandlingsmetoder. Jag förstår att folk blir förvirrade och har svårt att välja, Jag har gått några kurser och även provat på att få healing av andra, för har man inte provat på så vet man ju inte hur det är, fungerar och känns. Att våga prova på andra och sig själv har alltid varit en ledstjärna för mig. Jag kan förstå att dom som gått dyra utbildningar gärna vill marknadsföra sin form av healing. Men för mig finns det inte en form av healing, det skulle aldrig gå, för vi är alla olika och behöver olika typer av behandling. Den formen som jag använder, som är en form av trancehealing, kallar jag Intuitiv Helhets Healing.


Det jag tycker är viktigast är att både Faders- och Moderjordsenergin är med. Jag brukar börja med en liten pratstund om det är något speciellt problem med klienten och då titta på energierna i auran, för när man börjar närma sig problemet så syns det direkt i auran. Man kan också känna energierna, bra eller dåligt. Ni anar inte hur mycket som lagrats i auran.

Klienten kan sitta på en stol eller ligga på en säng, det är bra om man försöker vara så avslappnad som möjligt.


Jag blundar och går i lätt trace och känner när Healingguiden går in och tar över och vi arbetar ihop.

När jag känner att alla energier är med och min guide säger att det är klart börjar jag. Jag vägleds hela tiden av min guide som visar vad jag skall göra. Det är också den som håller kontakten med dom andra energierna medan jag arbetar. Det är otroligt att se dessa energier jobba och röra sig runt kroppen. Det verkar också som om dom har sina fasta platser runt sängen, bl.a. så står det alltid en ängel vid fotsidan och håller uppe energinivåerna. Efter en behandling stänger jag alltid auran igen.

Ja, det finns så mycket att skriva om healing att det inte skulle få plats här så jag nöjjer mig med detta.

Tänk på att alltid fråga om lov innan du healar.


En healingbehandlig vid hembesök, en timma kostar 500 kr + 30 kr milen.   Mässpriset är nu 350 kr för 20 minuter.


Energier


Detta är ett ämne som jag skulle kunna skriva om mycket, för allting är energi eller frekvens. All materia är energi och vibrerar på en viss frekvens. Jag är väldigt känslig och avkännande av dessa energier. I bl.a. auran kan man se dessa vibrationer som färger, ljusa bra och mörka mindre bra. Man kan också känna vibrationen som att höga vibbar är bra och låga mindre bra. Vid healing kan man känna höga energier som ljusa och kärleksfulla men dom låga kan vara grå och ångestfulla, detta i ett stort spektra och i många färger.

Energier kan vara varma och kalla, att det känns varmt betyder inte alltid att det är bra, till exempel kan det betyda att det finns ett motstånd, en blockering. Kyla å sin sida behöver inte vara något dåligt, kyla kan uppstå när det är höga energier alltså lite motstånd. Detta kan kanske vara svårt att förstå men jobbar man mycket med energier så lär man sig detta. Allt svart är inte dåligt, det kan bara vara motsatsen till vitt, svart + vitt = balans.


När man jobbar med healing är det för att återställa balansen i auran och i chakrana. När man jobbar med att ta bort energier, jordenergier eller andeväsen är det jätteviktigt att känna skillnad på energier, En jordbunden själ som inte har gått över till andra sidan kan kännas mycket kall och ångestfull och är fast i sin egen värld, det som andarna kallar ”Mellanlandet” eller astralvärlden. Då är det min uppgift att hjälpa dom över till andra sidan där dom får möta sina nära och kära och förenas med sina högre jag.

Energier kan också vara änglar, ljusvarelser eller naturväsen, som inte gör annat än att älska oss.


Hus och energirensningar kostar 1000 kr + 30 kr milen.